Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Assalamualaikum.


CLICK BANNER FOR MORE INFORMATION

Berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik ?
- Sebab nak tahu kat mana kelemahan blog ni yang aku tak tahu menahu pun kerana dimana ada kemahuan disitu ada jalan. boleh? kau orang nak kritik atau nak maki blog ni pun boleh aku tak ada marah punya sebab nanti aku maki blog kau orang pulak. deal? ok aku gurau. aku tak ada masalah kau orang nak maki tapi guna lah perkataan yang enak dan boleh dibuat makan sehingga boleh mengeluarkan cecair yang berwarna coklat cair maksudnya coklat cadbury lah. faham? sedap mulut aku mengunyah sekaligus sedap tekak aku menelan, tak lah pahit sangat. ok bye!

Thank you for reading ;p

10 comments:

Cik Yeanna said...

walaupun dah melebihi pukul 10, still boleh komen kan? Hehe~ overall ok n lau boleh cuba cantikkan lagi header blog nie. Tambahkan doodles ke..

http://cikyeanna.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

apisv2 said...

dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

cik Lily said...

hai, jemput singgah sini pulak...

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Blog design, mantap! Tak berat nak loading. Hehe. Cuma saiz font untuk entry boleh dibesarkan skit. Bagi senang orang2 rabun nak baca. :)

deno said...

xde nak komen apa... okey, simple but nice... yg penting loading tak lama :) deno folow sini okey :)

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

Ain Dzaya said...

siyesly blog nie dah cukup ofsem..cuma nak tarik reader tu kene pelbagaikan trick n tactic...btw keeping blogging yer dear!


Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

jeBateja said...

mcm no den nak kritik...blog den pun tak hensem...tak ok...tak lawa.....ahakz