Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum :)

CLICK BANNER FOR MORE INFORMATION 

Critics , critics , critics . i would appreciate it :)
Thank you for reading ;p

16 comments:

Belog MTT said...

Grr macam mana boleh tak masuk ni? Dah tinggal komen kat entri Ben belom? Tapi tak apa la MTT dah masukkan dah.. :)

Blog ni ringan,cepat load,tak berat..:)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Blog simple, comel dan tak berat. Teruskan blogging :)

Ina said...

simple n nice...124

eyna said...

~simple...
~xlmbt loading...
~ok,, cute,, :)

194

aku dan segalanya said...

simple dan comel


no 93

Mama Amani said...

blog ni cute bunga2... n load pun senang... like...

Shuk_ArChie said...

Nice blogn cute.. hehehe.. cuma terlalu cerah.. hahaha mlawak je... cerah itu suci. isn't it? haha.. keep it up.. nice blog i see.. thanks for the comment :)

Haffiz MohdNoor said...

blog ni simple n nice.. takde problem lah! Chaiyokk!!

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeee..hehe blog nie dah oke, susunan sume dah oke cuma background putih tuka kaler yg menarik sikit..hehe happy blogging dear ! :)

jom kritik blog alya, no.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

snOw sakura said...

blog yg simple, nice n ringan.. sgt cool! thx kritik my blog ya.. :)

namaku rahmat said...

tak de ape yang perlu di kritik.. sumenyer ok

from no. 120

http://keunikanhidup.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

nice blog

cute n simple :)

NO 188

Sazali said...

blog yang ringan...senang loading.. sedap mata memandang...

the fik's said...

ok cantek..terang.. :)

fik follow u..
follow fik k..
http://garage-fik.blogspot.com/

miss Sushi ♥♥ said...

aduh awak..saya terkejut taww...hehe, first nak cakap i tak reti nak gne photoshop! grr, ajarkan bisa?
Lepas tu tq, sebab puji blog cikai i.:)
Nak kritik hari tu, tak de pn nme dlm list..grr, hehe
anyway kte kan ske entry2 blog awk.Siyes! Sebab its more like motivation.Blog awak serius ringan.tak payah nak lame2.ak ni dahlah pakai burukben tuh.hehe.
*rindu kaw, Qilah!*:)

afiqazizan said...

blog yang simple,nice dan cepat loading.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html