Wednesday, June 1, 2011

PAKCIK BEN GEGAR BUDAK SEKOLAH

Assalamualaikum :)
CLICK BANNER FOR MORE INFORMATION

* Kemudian , cuba bagitau tau kat Pakcik Beng Beng Boom ni kenapa adik buat blog ...kalau kakak nak tolong bagitau pon ok gak.. nanti call je Pakcik Beng Beng Boom .. okeh ? hahahha.. guwau jeee .. ok ok.. Kena bagitau tau.. tak kisah berapa patah perkataan ..

- Kita dah tolong kirim salam kan . Tapi , dia tak kenal pun Pakcik Beng Beng Boom . Sebab , dia tak ada blog . Sebelum tu , saya nak bagi tahu Pakcik Beng Beng Boom yang umur saya 18 tahun . Saya budak Tingkatan 6 di Smk Dato' Mohd Said . Kiranya budak sekolah lagi la kan ? Ok , back to the story . Kenapa saya buat blog ? Kerana saya nak jadi famous la , apa lagi . Haha . Gurau je la . Bak kata omputeh , don't take seriously . Saya buat blog ni sebab suka suka . Saja suka suka nak mencuba perkara baru . Kalau tak cuba , mana nak tau benda tu best ke tak . Tapi , serius la kan , blog ni memang best , best , dan best jugak :) Thank you for reading ;p

28 comments:

miss Sushi ♥♥ said...

haiya, ko pun masok jgak ka? bkn nak masuk poli ke? bkn dak sekolah ni..reject! haha

Aqilah Kamarudin said...

miss Sushi ♥♥ : haha . aku belum berhenti sekolah lagi la . jadi , boleh join . ngee :)

solomolo said...

singgah dari belog Abg Ben...
happy blogging...

p/s : jom baca percutian ke Bali [akhir]

ShariFah Ashikin said...

assalamualaikum.....singgah dari blog BA...

selendang merah said...

asalamualikum..singah dari blog abg ben...semoga berjaya...

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog BA!keep in blogging k :)

Silent Thinker said...

singgah lawat blog budak sekolah!
nice blog..
feel free singgh blog sy ok!

siti hidayah said...

singgah dari blog abg ben :D

Lulu caldina said...

Weewuu, selamat bercuti sekolah...
ett...nak kemana tu?
ada baca buku, tak???
:) lulu datang up trafik eh..

akutetapaku.com said...

singgah baca n3 di sini..
pengetua nak buat semakkan:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/

FatimahZahra said...

jalan2 dari blog abang ben terus menyimpang ke sini :)

peep said...

gua suke follow budak sklh.. haha :)

Sunah Mohammad said...

datang sini jenguk adik-adik... :)

Sunah Suka Sakura dot com

mieya atiera said...

singgah dari blog pakcik beng..
salam p'knln :)

Aqilah Kamarudin said...

solomolo : thank you :) happy blogging too :)

Aqilah Kamarudin said...

ShariFah Ashikin : waalaikumussalam :) thank you :)

Aqilah Kamarudin said...

selendang merah : waalaikumussalam :) semoga berjaya too :)

Aqilah Kamarudin said...

nurul nadia nasir : waalaikumussalam :) okay , thank you :)

Aqilah Kamarudin said...

Silent Thinker : thank you :) i-allah akan singgah :)

Aqilah Kamarudin said...

siti hidayah : thank you darl :)

Aqilah Kamarudin said...

Lulu caldina : tak kemana pun . btw , thank you so much :)

Aqilah Kamarudin said...

akutetapaku.com : err err err . takut la dengan pengetua . haha . comel je :)

Aqilah Kamarudin said...

FatimahZahra : thank you darling :)

Aqilah Kamarudin said...

peep : oh yeah ? thank you :)

Aqilah Kamarudin said...

Sunah Mohammad : terima kasih kak sunah :)

Aqilah Kamarudin said...

mieya atiera : thank you and salam perkenalan :)

GaRy™ said...

gary singgah dari blog abang ben!! gary follow cne yer~..

Erra Kyra said...

folo u pepagi nih!!^^ jemput datang umah(blog) saya yer..