Friday, May 27, 2011

Saya Join Kontest Blog Saya Cantik !

Assalamualaikum :)

CLICK BANNER FOR MORE INFORMATION
Hari ini , aku telah ditag oleh Miss Sushi untuk join kontest blog saya cantik . Blog aku tak cantik mana pun . Dah orang tag , join jelah . Tak rugi apa apa pun . Lagi pun , aku memang suka gila kot join kontest kontest ni , segmen segmen pun aku suka gila :)
Syarat2 Kontest :
> mesti follow blog ni ! (TEKAN SINI)
> buat satu entry post, tajuk nya Saya Join Kontest Blog Saya Cantik ! amik sekali banner atas tu . 
> tag 2 orang sahaja and make sure diorang join sekali kontest ni :)
> tinggalkan link kat ruangan komen
> kalau boleh like sekali blog ni yaww ! (Dekat Like Box)
 Tag : Nur Kasih
         : Fahmi Di Sini
Thank you for reading ;p

2 comments: