Thursday, February 17, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

Assalamualaikum dan selamat malam :)


CLICK PICTURE FOR MORE INFORMATION


1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com 
2. Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait 
3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah 
4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)
5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.

Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel.
Good Luck;)

tarikh tutup: 30 April 2011



Okay , aku pertaruhkan picture cat ini . Nama cat ni , BOBOT . Kepunyaan Kak Yatie . BOBOT telah hilang , bukan kerana melarikan diri . Tetapi ! telah di kidnap oleh seorang hamba Allah yang tidak mempunyai sivik dalam life dia . Kepada sesiapa yang telah menkidnap BOBOT , tunggu pembalasan di akhirat nanti . Beware ! Jaga BOBOT elok elok , jangan dera BOBOT . Kalau tak sepak laju laju nanti ;(


Okay , aku nak tag 3 orang yang aku rasa mereka best ! Calon calonnya :


 * Zakiah Ghani
 * Rusydina Adani
 * Shikano





Thank you for reading ;p

12 comments:

~aYeeN & SuE~ said...

comeyna meow..gd luck.

supersaraa said...

gudluck.kesian bobot :(

apisv2 said...

terima kasih sbb join contest nie;D
goodluck;)

Aqilah Kamarudin said...

@~aYeeN & SuE~ Malangnya , kena kidnap . Thank you very much . Good luck u too :)

Aqilah Kamarudin said...

@supersaraa Thank you very much . Jom la join :)

Aqilah Kamarudin said...

@apisv2 Welcome and thank you :)

my shaizhar blog contest said...

hi.

jom joint contest aku & kucing di blog saya

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

TQVM

Aqilah Kamarudin said...

@my shaizhar blog contest Sorry , tak ada kucing . Tapi tak apa , akan d'pertimbangkan untuk join :)

zakiah ghani said...

comey kucing ni.. gudluck dear.. thanks tag me.. tp xleh join la dear, xde langsung gmbr kucing.. hehe.. lgpon sy xske kucing.. meowwwwww...

Aqilah Kamarudin said...

@zakiah ghani thank you very much , never mind . hehe :)

Muhd Fadil said...

gumuknya kucen tu. i pun ade kucen, tapi dah kena gilis tayar kereta i sendiri. ( sape suh dia duk kat tayar )
oh..berdosanye i... :(

Aqilah Kamarudin said...

@Muhd Fadil Kucing tu memang gemuk , makan banyak . haha . Oh tidak , jangan menyalahkan diri sendiri . haha