Monday, February 14, 2011

Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2

Assalamualaikum :)

Sementara menunggu waktu maghrib tiba , aku nak try join segmen abang BEN ASHAARI yang aku tak pernah join sebelum sebelum ni ;)


KLIK BANNER FOR MORE INFORMATION


Soalan : Saya nak tanya Abang Ben ni , macam mana Abang Ben membahagikan masa Abang Ben dengan berblogger setiap masa ? maksud saya , membahagikan masa sebagai seorang husband dan sebagai seorang blogger ? wife Abang Ben tak merungut ke dengan Abang Ben yang sentiasa update blog ? menghadap laptop setiap masa ? 


Harapan : Saya berharap , Abang Ben dapat menjawab soalan saya ni yang tertanya tanya setiap masa . kalau soalan saya ini menyinggung kan perasan Abang Ben , saya mintak maaf banyak banyak . sebab , saya nak tahu sangat sangat macam mana Abang Ben membahagikan masa Abang Ben . saya nak follow tips Abang Ben dalam membahagikan masa Abang Ben .




Thank you for reading ;p

8 comments:

supersaraa said...

semoga abg ben jawab soklan awk ;)

CikNiza said...

betul2..mksud sy soklan tu..hhehe

Aqilah Kamarudin said...

supersaraa : yes . moga moga Abang Ben jawab soalan saya ni :)

Aqilah Kamarudin said...

CikNiza : soalan apakah ? hehe . betul betul betul :)

apisv2 said...

nice;)

supersaraa said...

senang2 follow me ;)

Aqilah Kamarudin said...

apisv2 : thank you very much :)

Aqilah Kamarudin said...

supersaraa : done done done :)