Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Assalamualaikum :)

CLICK BANNER FOR MORE INFORMATION
Sila ceritakan latar belakang anda .. 
= Klik Sini

Profesion anda sekarang ? 
Menunggu result SPM yang bakal tiba pada 23/3/2011 bersamaan hari Rabu . Doakan kejayaan saya ye rakan rakan sekalian . Amin ! Then , Sambil sambil menunggu result SPM yang bakal tiba , saya part time ambil short course di PTPL Seremban dalam bidang Photo & Graphic Design selama 3 bulan dari bulan january until march . Lepas ni , cari kerja ! -,-"

Blog favourite anda .. kenapa ? 
= Blog yang ada follower ramai gila dan blog yang ada entry best best . Haha

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 
= Blog yang ada widget banyak gila dan blog yang ada music rock rock . Haha

Impian anda terhadap blog anda ..
= Mendapat follower yang ikhlas . Haha



Thank you for reading ;p

15 comments:

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Wilayah persekutuan...Hi...ngee

NiSha said...

tteetttttt dari JB singgah di KL
sy ker 101..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Aqilah Kamarudin said...

Lulu caldina : Hehe . Hai back :)

Aqilah Kamarudin said...

NiSha : Hehe . Thank you dear :)

Cik Sue said...

terjah blogger ikut negeri...salam kenal... =D

pRiNCe said...

hye selamat berkenalan..
prince datang dari blog bro ben..
newbiee lagi nie...
lau sudi lawatla blog proince ye..
:)

Lizzie Yasmin said...

slamat berblog yer... moga berjaya.... ingt blog bkn tuk duit tp keikhlasan berkongsi,...

Aqilah Kamarudin said...

Cik Sue : Thank you . Salam kenal back :)

Aqilah Kamarudin said...

pRiNCe : Salam perkenalan back . Thank you :)

Aqilah Kamarudin said...

Lizzie Yasmin : I will . Thank you so much :)

... said...

as salam..

datang ziarah & ukhwah dari segmen encik ben~
saya blogger kuala lumpur~
saya reader baru adik.maka,saya follow adik~

oo..tak suka lagu rock.
hehe.comel je~
tak nak sambung belajr lepas dapat result?
mai dtang terjah saya pula

ben ashaari blogger ikut negeri

nak kongsikan :

internet lambat dan selalu disconnect, sila rujuk sini

nak baca entri baru, ambil laman utama je =)

Aqilah Kamarudin said...

... : W'salam . Hehe . Terima kasih kerana sudi follow kita :) Kita dah pun follow akak , sebab entry akak best ! Hehe . Kita mesti continue belajar punya . Thank you again :) Akak punya blog macam facebook . Best best best :)

Mirull Ibnu Azman said...

melawat org key-el..
meh la singgah org perak!

http://iammorecomplexthanyouthink.blogspot.com/

Aqilah Kamarudin said...

Mirull Ibnu Azman : Thank you orang perak :)

Hannah's Collection said...

wah!sma umur~ he3
come,, visit my blog
http://hannahapparel.blogspot.com/