Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Assalamualaikum :)

CLICK PICTURE FOR MORE INFORMATION
 
  1. Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..  

  2. tajuk :  GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini  ..

  3. Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ? 
    =  Kerana , gambar yang saya pilih ni nampak macam cool and awesome !

  4. Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger .. 
    = Kerana , saya ingin mengenali blogger blogger di Malaysia dengan lebih erat .

  5. Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
Thank you for reading ;p

16 comments:

Muhd Fadil said...

lama tak singgah blog ni... :)
aqilah adalah folower terawal blog penyu :)

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Aqilah Kamarudin said...

Muhd Fadil : yeke ? haha . thank you :)

Aqilah Kamarudin said...

solo molo : hehe . thank you :)

Aqilah Kamarudin said...

fashah84 : hehe . thank you very much :)

Aqilah Kamarudin said...

lenloy : thank you :)

Aqilah Kamarudin said...

SiS NaD : haha . okay okay . thank you :)

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Aqilah Kamarudin said...

Lulu caldina : yeahhhhh ! haha . thank you so much dear :)

Fuuyooh said...

salam kenal.. sy pak aji .. dtg dr blog hj ben.. hehe

Aqilah Kamarudin said...

Fuuyooh : terima kasih fuuyooh . haha :)

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)

Aqilah Kamarudin said...

pRiNCe : salam perkenalan :) ok3 :) nice to know u :)