Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Assalamualaikum :)


CLICK BANNER FOR MORE INFORMATION

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    = Ikhlas ikhlas ikhlas . Sebabnya , blogger lelaki kebanyakkannya mereka mempunyai jiwa sentimental yang tinggi berbanding mat blurr yang hanya blurr setiap masa . Haha

  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    = Malu malu malu . Sebabnya , blogger lelaki rasa yang mereka tidak mempunyai rupa paras yang kacak berbanding mat kacak yang hanya perasan kacak setiap masa . Haha

  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum.
    = Secara umum , blogger lelaki juga ingin menambah kenalan dalam alam maya ini dari blogger blogger wanita berbanding mat disko yang hanya berdisko setiap masa . Haha

  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    =  Sudah semestinya . Secara rasionalnya , kebanyakkan yang berblog adalah perempuan . Memang patut blogger lelaki dapat ramai follower berbanding perempuan . Haha

  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda .
    = Kata kata hikmah dan kata kata pujangga . Haha





Thank you for reading ;p

6 comments:

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

hai

pendapat sempoi dan berirama dihujungnya...i liked..hence i followed....haha

do visit mine
http://duniasyraftoday.blogspot.com/

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

Aqilah Kamarudin said...

Fuuyooh : memang fuuyooh la . haha . thank you very much :)

Aqilah Kamarudin said...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik : hai asyaf NAK jadi LEBIH baik . bagus bagus , teruskan usaha untuk menjadi lebih baik :) btw , thank you so much cause follow and like my entry :) have a nice day :)

Aqilah Kamarudin said...

solo molo : lepas ni , kalau dah kawen tak solo molo lagi . haha . just kidding :) btw , thank you very much :)